SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
Brood- en banketbakkerij - Derde graad - BSO
Studierichting "Brood- en banketbakkerij" |
|
In deze praktische studierichting leer je:
Er is ook aandacht voor kennis over voedingswaarde van de gebruikte voedingsmiddelen en over het gezondheidsaspect van de produkten. Zowel de beroepskwalificatie bakker als banketbakker worden via deze opleiding verworven. |
Brood- en banketbakkerij - Derde graad - BSO |
In deze praktische studierichting leer je:
Er is ook aandacht voor kennis over voedingswaarde van de gebruikte voedingsmiddelen en over het gezondheidsaspect van de produkten. Zowel de beroepskwalificatie bakker als banketbakker worden via deze opleiding verworven. |
Welke lessen krijg ik in "Brood- en banketbakkerij" ?
Waar kan ik "Brood- en banketbakkerij" volgen ?
Wie wordt toegelaten tot "Brood- en banketbakkerij" ?
Mag ik tijdens het schooljaar nog veranderen ?
Veranderen van school mag altijd.
Je mag in het 5e jaar van onderwijsvorm en/of studierichting veranderen tot en met 15 januari van het lopende schooljaar.
De toelatingsklassenraad beslist of ze na 15 januari een overgang naar een andere studierichting en/of onderwijsvorm toestaat. Zie regelgeving: SO 64 9.2.11.2
Wat na "Brood- en banketbakkerij" ?