Uitbater snack-tearoom - Syntra leertijd

Opleiding "Uitbater snack-tearoom"

Heb je altijd gedroomd van een eigen snackbar of een gezellige tearoom?
Na deze opleiding ben je in staat om je eigen zaak te starten of om te gaan werken in een bestaande zaak.
Je leert bereidingen zoals pizza's, pasta's, soepen, broodjes, pannenkoeken, enz. op een eigen en creatieve manier klaar te maken dankzij de praktijklessen (Technologie snack-tearoom).
Ook leer je hoe een gevarieerde en originele drankenkaart aan te bieden via de module Drankenkennis (theorie + praktijk).
Deze kennis wordt aangevuld met een goede theoretische basis rond organisatie van een horecazaak, hygiëne en veiligheid, personeelsbeheer, enz. in de module Beheer, hygiëne en organisatie.

Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.

Waar kan ik "Uitbater snack-tearoom" volgen?

Syntra Limburg - Campus Hasselt
  Gouverneur Verwilghensingel 40 (ingang via Trichterheideweg) 3500 Hasselt
infohasselt@syntra-limburg.be
http://www.syntra-limburg.be
Syntra West - Campus Brugge
  Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels
info@syntrawest.be
http://www.syntrawest.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Gent
  Autoweg-Zuid 3 9051 Afsnee
gent@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
  Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas
sint-niklaas@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be

Uitbater snack-tearoom - Syntra leertijd

Opleiding "Uitbater snack-tearoom"

Heb je altijd gedroomd van een eigen snackbar of een gezellige tearoom?
Na deze opleiding ben je in staat om je eigen zaak te starten of om te gaan werken in een bestaande zaak.
Je leert bereidingen zoals pizza's, pasta's, soepen, broodjes, pannenkoeken, enz. op een eigen en creatieve manier klaar te maken dankzij de praktijklessen (Technologie snack-tearoom).
Ook leer je hoe een gevarieerde en originele drankenkaart aan te bieden via de module Drankenkennis (theorie + praktijk).
Deze kennis wordt aangevuld met een goede theoretische basis rond organisatie van een horecazaak, hygiëne en veiligheid, personeelsbeheer, enz. in de module Beheer, hygiëne en organisatie.

Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.

Waar kan ik "Uitbater snack-tearoom" volgen?

Syntra Limburg - Campus Hasselt
  Gouverneur Verwilghensingel 40 (ingang via Trichterheideweg) 3500 Hasselt
infohasselt@syntra-limburg.be
http://www.syntra-limburg.be
Syntra West - Campus Brugge
  Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels
info@syntrawest.be
http://www.syntrawest.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Gent
  Autoweg-Zuid 3 9051 Afsnee
gent@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
  Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas
sint-niklaas@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be