SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
Uitbater snack-tearoom - Syntra leertijd
Opleiding "Uitbater snack-tearoom"
Heb je altijd gedroomd van een eigen snackbar of een gezellige tearoom?
Na deze opleiding ben je in staat om je eigen zaak te starten of om te gaan werken in een bestaande zaak.
Je leert bereidingen zoals pizza's, pasta's, soepen, broodjes, pannenkoeken, enz. op een eigen en creatieve manier klaar te maken dankzij de praktijklessen (Technologie snack-tearoom).
Ook leer je hoe een gevarieerde en originele drankenkaart aan te bieden via de module Drankenkennis (theorie + praktijk).
Deze kennis wordt aangevuld met een goede theoretische basis rond organisatie van een horecazaak, hygiëne en veiligheid, personeelsbeheer, enz. in de module Beheer, hygiëne en organisatie.
Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.
Waar kan ik "Uitbater snack-tearoom" volgen? |
||||||||||||||||
|
Uitbater snack-tearoom - Syntra leertijd |
Opleiding "Uitbater snack-tearoom"
Heb je altijd gedroomd van een eigen snackbar of een gezellige tearoom?
Na deze opleiding ben je in staat om je eigen zaak te starten of om te gaan werken in een bestaande zaak.
Je leert bereidingen zoals pizza's, pasta's, soepen, broodjes, pannenkoeken, enz. op een eigen en creatieve manier klaar te maken dankzij de praktijklessen (Technologie snack-tearoom).
Ook leer je hoe een gevarieerde en originele drankenkaart aan te bieden via de module Drankenkennis (theorie + praktijk).
Deze kennis wordt aangevuld met een goede theoretische basis rond organisatie van een horecazaak, hygiëne en veiligheid, personeelsbeheer, enz. in de module Beheer, hygiëne en organisatie.
Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.
Waar kan ik "Uitbater snack-tearoom" volgen? |
||||||||||||||||
|