Ambachtelijk chocoladebewerker - Syntra leertijd

Opleiding "Ambachtelijk chocoladebewerker"

Het modulaire traject Ambachtelijk Chocoladebewerker leidt de cursisten op tot het zelfstandige beroep als chocolatier, ambachtelijk chocoladebewerker.
De chocoladebewerker zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa,suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke,efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding houdt de ambachtelijk chocoladebewerker rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Ten slotte moet je een ambachtelijk bedrijf runnen onder meer op het gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.

Waar kan ik "Ambachtelijk chocoladebewerker" volgen?

Syntra Brussel - Campus Ukkel
  Stallestraat 292 1180 Ukkel
info@syntrabrussel.be
http://www.syntrabrussel.be
Syntra West - Campus Brugge
  Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels
info@syntrawest.be
http://www.syntrawest.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
  Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas
sint-niklaas@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Aalst
  Wijngaardveld 9 9300 Aalst
aalst@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be

Ambachtelijk chocoladebewerker - Syntra leertijd

Opleiding "Ambachtelijk chocoladebewerker"

Het modulaire traject Ambachtelijk Chocoladebewerker leidt de cursisten op tot het zelfstandige beroep als chocolatier, ambachtelijk chocoladebewerker.
De chocoladebewerker zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa,suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke,efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding houdt de ambachtelijk chocoladebewerker rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Ten slotte moet je een ambachtelijk bedrijf runnen onder meer op het gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.

Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.

Waar kan ik "Ambachtelijk chocoladebewerker" volgen?

Syntra Brussel - Campus Ukkel
  Stallestraat 292 1180 Ukkel
info@syntrabrussel.be
http://www.syntrabrussel.be
Syntra West - Campus Brugge
  Spoorwegstraat 14 8200 Sint-Michiels
info@syntrawest.be
http://www.syntrawest.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus St.-Niklaas
  Hogekouter 1 9100 Sint-Niklaas
sint-niklaas@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be
Syntra Midden-Vlaanderen - Campus Aalst
  Wijngaardveld 9 9300 Aalst
aalst@syntra-mvl.be
http://www.syntra-mvl.be