SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
Ambachtelijk chocoladebewerker - Syntra leertijd
Opleiding "Ambachtelijk chocoladebewerker"
Het modulaire traject Ambachtelijk Chocoladebewerker leidt de cursisten op tot het zelfstandige beroep als chocolatier, ambachtelijk chocoladebewerker.
De chocoladebewerker zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa,suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke,efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding houdt de ambachtelijk chocoladebewerker rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Ten slotte moet je een ambachtelijk bedrijf runnen onder meer op het gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.
Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.
Waar kan ik "Ambachtelijk chocoladebewerker" volgen? |
||||||||||||||||
|
Ambachtelijk chocoladebewerker - Syntra leertijd |
Opleiding "Ambachtelijk chocoladebewerker"
Het modulaire traject Ambachtelijk Chocoladebewerker leidt de cursisten op tot het zelfstandige beroep als chocolatier, ambachtelijk chocoladebewerker.
De chocoladebewerker zet grond- en hulpstoffen (zoals cacaoboter, cacaomassa,suiker en eventueel melk) om naar verschillende vormen van chocoladeproducten.
Het gehele productieproces gebeurt op een ambachtelijke,efficiënte en vaktechnische manier.
Vóór, tijdens en na de bereiding houdt de ambachtelijk chocoladebewerker rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product.
Ten slotte moet je een ambachtelijk bedrijf runnen onder meer op het gebied van administratie, marketing en personeelsbeleid.
Voor deze duale opleiding kan de school een aanloopfase organiseren.
Tijdens de aanloopfase word je voorbereid op de instap in duaal leren.
Er wordt een individueel traject voor jou uitgewerkt. Duur en inhoud van de aanloopfase liggen niet vast.
De aanloopfase kan je maar volgen als je van de klassenraad, na screening, het bindend advies: ‘Aanloopfase’ hebt gekregen. Meer info op school.
Waar kan ik "Ambachtelijk chocoladebewerker" volgen? |
||||||||||||||||
|