home
clb
basisonderwijs
secundair onderwijs
hoger onderwijs
volwassenen
beroepen
Home
>
Secundair onderwijs
>
Studiedomeinen BuSO
>
Detail studiedomein
Studierichting secundair onderwijs kiezen op basis van een studiedomein
Studiedomein: Voeding en horeca
Niet duale opleidingen
Duale opleidingen
Opleidingsvorm 3
Basis bakkerij
Opleidingsfase
Arbeidsmarkt
Basis horeca
Opleidingsfase
Arbeidsmarkt
Basis slagerij
Opleidingsfase
Arbeidsmarkt
Keukenmedewerker
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Keukenmedewerker
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Keukenmedewerker
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker (banket)bakkerij
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker (banket)bakkerij
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker (banket)bakkerij
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker fastfood
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker fastfood
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker fastfood
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker kamerdienst
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker kamerdienst
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker slagerij
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker slagerij
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker slagerij
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
medewerker spoelkeuken
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker spoelkeuken
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker spoelkeuken
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
OV 4: 3e jaar
Bakkerij
Arbeidsmarkt
BSO
Bakkerijtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Biotechnologische wetenschappen
Doorstroom
TSO
Horeca
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Restaurant en keuken
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerij
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerijtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Toerisme
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
OV 4: 4e jaar
Bakkerij
Arbeidsmarkt
BSO
Bakkerijtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Biotechnologische wetenschappen
Doorstroom
TSO
Horeca
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Restaurant en keuken
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerij
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerijtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Toerisme
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
OV 4: 5e jaar
Bakkerijtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Biotechnologische en chemische wetenschappen
Doorstroom
TSO
Brood- en banketbakkerij
Arbeidsmarkt
BSO
Grootkeuken en catering
Arbeidsmarkt
BSO
Horeca
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Restaurant en keuken
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerij
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerij-Traiteurtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Toerisme
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
OV 4: 6e jaar
Bakkerijtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Biotechnologische en chemische wetenschappen
Doorstroom
TSO
Brood- en banketbakkerij
Arbeidsmarkt
BSO
Grootkeuken en catering
Arbeidsmarkt
BSO
Horeca
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Restaurant en keuken
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerij
Arbeidsmarkt
BSO
Slagerij-Traiteurtechnieken
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Toerisme
Arbeidsmarkt en doorstroom
TSO
Opleidingsvorm 3 Duaal
Keukenmedewerker duaal
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Keukenmedewerker duaal
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker (banket)bakkerij duaal
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker (banket)bakkerij duaal
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker fastfood duaal
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker fastfood duaal
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker slagerij duaal
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker slagerij duaal
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker spoelkeuken duaal
Integratiefase
Arbeidsmarkt
Medewerker spoelkeuken duaal
Kwalificatiefase
Arbeidsmarkt
Opleidingsvorm 4 2e Graad Duaal
Hulpkelner duaal
Arbeidsmarkt
Keukenmedewerker duaal
Arbeidsmarkt
Medewerker banketbakkerij duaal
Arbeidsmarkt
Medewerker fastfood duaal
Arbeidsmarkt
Medewerker kamerdienst duaal
Arbeidsmarkt
Medewerker slagerij duaal
Arbeidsmarkt
Slachthuismedewerker duaal
Arbeidsmarkt
Uitbener-uitsnijder duaal
Arbeidsmarkt
Opleidingsvorm 4 3e Graad Duaal
Bakkerijtechnieken duaal
Arbeidsmarkt en doorstroom
Brood- en banketbakkerij duaal
Arbeidsmarkt
Grootkeuken en catering duaal
Arbeidsmarkt
Restaurant en keuken duaal
Arbeidsmarkt
Slagerij duaal
Arbeidsmarkt