BuSO Opleidingsvorm 4 - Chef de partie vlees, wild en gevogelte  

Beschrijving van de richting "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" (OV 4 )

Je leert in deze studierichting onder andere over:

  • het bereiden van vlees, wild en gevogelte in gastronomische context, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer 
  • algemene keukenactiviteiten 
  • diëten en plant-based koken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, 
  • instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën

 

Waar kan ik "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ? (OV 4 - G3)

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Chef de partie vlees, wild en gevogelte  

Beschrijving van de richting "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" (OV 4 )

Je leert in deze studierichting onder andere over:

  • het bereiden van vlees, wild en gevogelte in gastronomische context, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer 
  • algemene keukenactiviteiten 
  • diëten en plant-based koken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, 
  • instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën

Waar kan ik "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wat kan je behalen na "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ? (OV 4 - G3)

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)