SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Chef de partie vlees, wild en gevogelte
Beschrijving van de richting "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" (OV 4 ) |
|
Je leert in deze studierichting onder andere over:
|
Waar kan ik "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" volgen ?
Wat kan je behalen na "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ? (OV 4 - G3) |
Mogelijke beroepen
Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.
Chef kok
( knelpuntberoep)
Chef kok grootkeuken
( knelpuntberoep)
Hulpkok
( knelpuntberoep)
Interessante links
BuSO Opleidingsvorm 4 - Chef de partie vlees, wild en gevogelte |
Beschrijving van de richting "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" (OV 4 ) |
|
Je leert in deze studierichting onder andere over:
|
Waar kan ik "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" volgen ? (OV 4 - G3) |
Wat kan je behalen na "Chef de partie vlees, wild en gevogelte" ? (OV 4 - G3) |
Mogelijke beroepen
Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.
Chef kok
( knelpuntberoep)
Chef kok grootkeuken
( knelpuntberoep)
Hulpkok
( knelpuntberoep)