BuSO Opleidingsvorm 4 - Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren  

Beschrijving van de richting "Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" (OV 4 )

In de studierichting leer je onder andere over:

  • het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren in gastronomische context, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer 
  • algemene keukenactiviteiten 
  • diëten en plant-based koken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, 
  • instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën

 

Waar kan ik "Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" ? (OV 4 - G3)

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren  

Beschrijving van de richting "Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" (OV 4 )

In de studierichting leer je onder andere over:

  • het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren in gastronomische context, 
  • gerechten creëren, 
  • samenstelling van de kaart, 
  • kostprijsberekening en voorraadbeheer 
  • algemene keukenactiviteiten 
  • diëten en plant-based koken 
  • voedsel- en arbeidsveiligheid 
  • keukenorganisatie, 
  • instructie en functionele communicatie met collega’s in het Engels en Frans 
  • nieuwe trends en technologieën

Waar kan ik "Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wat kan je behalen na "Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren" ? (OV 4 - G3)

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Chef kok ( knelpuntberoep)

Chef kok grootkeuken ( knelpuntberoep)

Hulpkok ( knelpuntberoep)