BuSO Opleidingsvorm 4 - Culinair slager duaal  

Beschrijving van de richting "Culinair slager duaal" (OV 4 )

In deze opleiding leer je:

  • het volledige bereidingsproces van warme en koude gerechten verzorgen vertrekkende vanuit het gamma teneinde bereide gerechten te verkopen via toonbankverkoop, op te dienen op de locatie of op verplaatsing

Deze duale opleiding is gebaseerd op de 

  • Beroepskwalificatie bk-0432-2 culinair slager, niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur

Je brengt in dit specialisatiejaar heel wat tijd door op de werkvloer. Concreet gaat het om minstens 20u per week. Dat is meer dan de helft van de opleiding. De rest leer je op school.  

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. De opleiding kan lineair of modulair georganiseerd worden. Lineair dan volg je les volgens een schooljaarsysteem, modulair dan bestaat je opleiding uit clusters (bundels van leeractiviteiten).

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en de omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’.

 

Waar kan ik "Culinair slager duaal" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Culinair slager duaal" ?

 

Wat na "Culinair slager duaal" ?

 

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Slager ( knelpuntberoep)

Slagershulp ( knelpuntberoep)


 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:





BuSO Opleidingsvorm 4 - Culinair slager duaal  

Beschrijving van de richting "Culinair slager duaal" (OV 4 )

In deze opleiding leer je:

  • het volledige bereidingsproces van warme en koude gerechten verzorgen vertrekkende vanuit het gamma teneinde bereide gerechten te verkopen via toonbankverkoop, op te dienen op de locatie of op verplaatsing

Deze duale opleiding is gebaseerd op de 

  • Beroepskwalificatie bk-0432-2 culinair slager, niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur

Je brengt in dit specialisatiejaar heel wat tijd door op de werkvloer. Concreet gaat het om minstens 20u per week. Dat is meer dan de helft van de opleiding. De rest leer je op school.  

Voor elke duale opleiding bestaat er 1 standaardtraject. Hierin staat gedetailleerd wat jij moet leren. De opleiding kan lineair of modulair georganiseerd worden. Lineair dan volg je les volgens een schooljaarsysteem, modulair dan bestaat je opleiding uit clusters (bundels van leeractiviteiten).

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en de omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’.

Waar kan ik "Culinair slager duaal" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Culinair slager duaal" ?

Wat na "Culinair slager duaal" ?

Mogelijke beroepen

Hier een overzicht van beroepen die mogelijk zijn na deze opleiding. Enkel beroepen uit de beroependatabase van Onderwijskiezer zijn vermeld. Er kunnen dus steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie.

Slager ( knelpuntberoep)

Slagershulp ( knelpuntberoep)