SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Horeca
Beschrijving van de richting "Horeca" (OV 4 ) |
|
Horeca is een theoretisch-praktische studierichting. Je krijgt een basisvorming en een specifieke vorming. Je krijgt volgende zaken voorgeschoteld:
Je opleiding als kelner:
Je leert o.a.:
Je opleiding als kok:
Je werkt met flexibele uren in een team in bv. restaurants, bars, hotels of feestzalen. Permanente aandacht voor (voedsel)veiligheid, (persoonlijke) hygiëne, klantvriendelijkheid, etiquette, discretie, omgaan met moeilijke gasten … staan centraal in je latere job. |
Waar kan ik "Horeca" volgen ?
Wat kan je behalen na "Horeca" ? (OV 4 - G3) |
BuSO Opleidingsvorm 4 - Horeca |
Beschrijving van de richting "Horeca" (OV 4 ) |
|
Horeca is een theoretisch-praktische studierichting. Je krijgt een basisvorming en een specifieke vorming. Je krijgt volgende zaken voorgeschoteld:
Je opleiding als kelner:
Je leert o.a.:
Je opleiding als kok:
Je werkt met flexibele uren in een team in bv. restaurants, bars, hotels of feestzalen. Permanente aandacht voor (voedsel)veiligheid, (persoonlijke) hygiëne, klantvriendelijkheid, etiquette, discretie, omgaan met moeilijke gasten … staan centraal in je latere job. |
Waar kan ik "Horeca" volgen ? (OV 4 - G3) |
Wat kan je behalen na "Horeca" ? (OV 4 - G3) |