BuSO Opleidingsvorm 4 - Slagerij-Traiteurtechnieken  

Beschrijving van de richting "Slagerij-Traiteurtechnieken" (OV 4 )

  • Je ontwikkelt de vereiste competenties bij het verwerken, bereiden en verkopen van vlees, vleesproducten en -bereidingen, verkoopklare gerechten.
  • Je verwerft hierbij inzicht in technologische processen, kwaliteitscontrole, voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen.
  • Je voert vergelijkende testen uit om smaak- en bewaarprocessen te optimaliseren. Daartoe is er een uitbreiding van biologie en chemie voorzien in het lessenpakket.
  • Ook bedrijfseconomische onderwerpen zoals marketing en kostprijsberekening komen aan bod in de context van slagerij.

 

Waar kan ik "Slagerij-Traiteurtechnieken" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

 

Wat kan je behalen na "Slagerij-Traiteurtechnieken" ? (OV 4 - G3)

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:





BuSO Opleidingsvorm 4 - Slagerij-Traiteurtechnieken  

Beschrijving van de richting "Slagerij-Traiteurtechnieken" (OV 4 )

  • Je ontwikkelt de vereiste competenties bij het verwerken, bereiden en verkopen van vlees, vleesproducten en -bereidingen, verkoopklare gerechten.
  • Je verwerft hierbij inzicht in technologische processen, kwaliteitscontrole, voedingswaarde en gezondheid, economisch en duurzaam handelen.
  • Je voert vergelijkende testen uit om smaak- en bewaarprocessen te optimaliseren. Daartoe is er een uitbreiding van biologie en chemie voorzien in het lessenpakket.
  • Ook bedrijfseconomische onderwerpen zoals marketing en kostprijsberekening komen aan bod in de context van slagerij.

Waar kan ik "Slagerij-Traiteurtechnieken" volgen ? (OV 4 - G3)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wat kan je behalen na "Slagerij-Traiteurtechnieken" ? (OV 4 - G3)