SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Slagerij
Beschrijving van de richting "Slagerij" (OV 4 ) |
|
In de 2e graad leer je de basistechnieken voor het versnijden, uitbenen en verwerken van vers vlees. Je leert de vleeskarkassen op een hygiënische manier ontvangen en in een gekoelde ruimte opslaan. Je leert het vlees in porties verdelen en eenvoudige en lekkere vleesbereidingen maken volgens de wettelijke voorschriften (voedselveiligheid, HACCP-richtlijnen). |
Waar kan ik "Slagerij" volgen ?
Wat kan je behalen na "Slagerij" ? (OV 4 - G2) |
Interessante links
BuSO Opleidingsvorm 4 - Slagerij |
Beschrijving van de richting "Slagerij" (OV 4 ) |
|
In de 2e graad leer je de basistechnieken voor het versnijden, uitbenen en verwerken van vers vlees. Je leert de vleeskarkassen op een hygiënische manier ontvangen en in een gekoelde ruimte opslaan. Je leert het vlees in porties verdelen en eenvoudige en lekkere vleesbereidingen maken volgens de wettelijke voorschriften (voedselveiligheid, HACCP-richtlijnen). |
Waar kan ik "Slagerij" volgen ? (OV 4 - G2) |
Wat kan je behalen na "Slagerij" ? (OV 4 - G2) |