SO
- Startpagina SO
- Structuur SO
- 1e graad SO
- 3e graad SO
- 7e jaren
- Scholenzoeker SO
- Scholen en infomomenten
- Duaal leren
- Leren & werken
- OKAN
- Zoek studierichting
- Zoeken via studiedomeinen
- Zoeken via finaliteiten
- Zoeken via studiegebied
- Zoeken via belangstelling
- Studierendement
- Examencommissie SO
- -18j + buiten Vlaanderen
- Internaten
- Rapport schoolverlaters VDAB
- Privé-scholen
- Info voor schoolverlaters
- Keuzerooster
- Filmpjes
- Doorlichtingsverslagen
BuSO
BuSO Opleidingsvorm 4 - Restaurant en keuken
Beschrijving van de richting "Restaurant en keuken" (OV 4 ) |
|
Roer je graag in kookpotten, proef je graag van culinaire gerechten en wil je weten welke gezonde bereidingen je kan maken? Dan is deze praktische richting met finaliteit arbeidsmarkt misschien iets voor jou. Je krijgt les over etiquetteregels en leert hoe je de gasten uitleg geeft over gerechten en dranken. In het Nederlands, het Frans en het Engels. Daarnaast komen ook aandacht voor gezonde voeding, economisch en duurzaam handelen, openheid naar culturele invloeden en kostprijsberekeningen aan bod. |
Waar kan ik "Restaurant en keuken" volgen ?
Wat kan je behalen na "Restaurant en keuken" ? (OV 4 - G2) |
Interessante links
BuSO Opleidingsvorm 4 - Restaurant en keuken |
Beschrijving van de richting "Restaurant en keuken" (OV 4 ) |
|
Roer je graag in kookpotten, proef je graag van culinaire gerechten en wil je weten welke gezonde bereidingen je kan maken? Dan is deze praktische richting met finaliteit arbeidsmarkt misschien iets voor jou. Je krijgt les over etiquetteregels en leert hoe je de gasten uitleg geeft over gerechten en dranken. In het Nederlands, het Frans en het Engels. Daarnaast komen ook aandacht voor gezonde voeding, economisch en duurzaam handelen, openheid naar culturele invloeden en kostprijsberekeningen aan bod. |
Waar kan ik "Restaurant en keuken" volgen ? (OV 4 - G2) |
Wat kan je behalen na "Restaurant en keuken" ? (OV 4 - G2) |