Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector - Syntra ondernemersopleidingen

   


Opleiding "Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector"

Met deze cursus wil men hygiëneverantwoordelijken of -consulenten opleiden die allerhande bedrijven in de voedingssector kunnen bijstaan in hun streven naar kwalitatieve productieprocessen en bij het opmaken en implementeren van een bewakingsplan dat voldoet aan de huidige hygiënenormen.  
Een hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector heeft hoofdzakelijk tot taak de diverse hygiënevoorschriften op de werkplek op te volgen, te ontwerpen en te evalueren.  
Je voert hygiëne- en kwaliteitscontroles uit en draagt zorg voor een hygiënische inrichting van de werkplaatsen, verbruikplaatsen of opslagplaatsen.  

 

Opleidingsduur

Afhankelijk van het gekozen traject

 

Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector - Syntra ondernemersopleidingen

   


Opleiding "Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector"

Met deze cursus wil men hygiëneverantwoordelijken of -consulenten opleiden die allerhande bedrijven in de voedingssector kunnen bijstaan in hun streven naar kwalitatieve productieprocessen en bij het opmaken en implementeren van een bewakingsplan dat voldoet aan de huidige hygiënenormen.  
Een hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector heeft hoofdzakelijk tot taak de diverse hygiënevoorschriften op de werkplek op te volgen, te ontwerpen en te evalueren.  
Je voert hygiëne- en kwaliteitscontroles uit en draagt zorg voor een hygiënische inrichting van de werkplaatsen, verbruikplaatsen of opslagplaatsen.  

 

Opleidingsduur

Afhankelijk van het gekozen traject

 

Higher education in Flanders: general information

Language admission requirements for higher education in Dutch

Dutch language levels explained

Language requirements


Instelling Taalniveau ITNA CNaVT Staats-
examen
Certificaat CVO Eigen Succesvol