Volwassenen
Keukenmedewerker
Beschrijving
In de opleiding Keukenmedewerker leer je
- te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
- ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
- verwerkte producten op te slaan
- de keuken schoon te maken
teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding
Situering
Studiegebied | Horeca |
Studieomvang | 160 lt. |
Sanctie
Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.
Instellingen
Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios
Kastanjelaan 59 3630 Maasmechelen
08 969 40 00
Centrum voor volwassenenonderwijs Groeipunt (131482)
Centrumlaan 160 9400 Ninove
05 4 31 78 60
Centrum voor Volwassenenonderwijs HIK
Kleinhoefstraat 4 2440 Geel
01 4 71 69 53
Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel
Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
02 528 09 50
GO! Centrum voor volwassenenonderwijs Scala
Hugo Verrieststraat 68 8800 Roeselare
05 625 47 13
Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant
Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19
Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent
Martelaarslaan 13 9000 Gent
09 225 04 36
GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro
Keizersplein 19 9300 Aalst
05 3 46 19 00
Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa
Halmstraat 12 3600 Genk
08 984 99 03
Centrum voor Volwassenenonderwijs De Verdieping
Schachtplein 1 3550 Heusden-Zolder
01 153 87 33
Boomgaardstraat 56 2300 Turnhout
01 449 07 10
Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo
Arme-Klarenstraat 40 8800 Roeselare
05 126 11 94
Provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs Limburg
Europaplein 36 3630 Maasmechelen
089 77 09 55
Beroepen
Keukenmedewerker |
Beschrijving
In de opleiding Keukenmedewerker leer je
- te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
- ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
- verwerkte producten op te slaan
- de keuken schoon te maken
teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding
Situering
Studiegebied | Horeca |
Studieomvang | 160 lt. |
Sanctie
Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.
Instellingen
Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios
Kastanjelaan 59 3630 Maasmechelen
08 969 40 00
Centrum voor volwassenenonderwijs Groeipunt (131482)
Centrumlaan 160 9400 Ninove
05 4 31 78 60
Centrum voor Volwassenenonderwijs HIK
Kleinhoefstraat 4 2440 Geel
01 4 71 69 53
Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel
Materiaalstraat 67 1070 Anderlecht
02 528 09 50
GO! Centrum voor volwassenenonderwijs Scala
Hugo Verrieststraat 68 8800 Roeselare
05 625 47 13
Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant
Desguinlei 244 2018 Antwerpen
03 242 26 19
Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent
Martelaarslaan 13 9000 Gent
09 225 04 36
GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro
Keizersplein 19 9300 Aalst
05 3 46 19 00
Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa
Halmstraat 12 3600 Genk
08 984 99 03
Centrum voor Volwassenenonderwijs De Verdieping
Schachtplein 1 3550 Heusden-Zolder
01 153 87 33
Boomgaardstraat 56 2300 Turnhout
01 449 07 10
Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo
Arme-Klarenstraat 40 8800 Roeselare
05 126 11 94
Provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs Limburg
Europaplein 36 3630 Maasmechelen
089 77 09 55