Koelceloperator visindustrie

Beschrijving

In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Studieomvang

160 lestijden

 

Toelating

Om tot de opleiding te worden toegelaten is een medisch geschiktheidsattest vereist voor personen die actief betrokken zijn bij de productie, de bewerking, de verwerking en het hanteren van levensmiddelen (afgeleverd door een huisarts of arbeidsgeneeskundige dienst).… Om te mogen werken is een medisch attest vereist voor werken in de voedingsindustrie volgens de wettelijke regelgeving (afgeleverd door een erkende arbeidsgeneeskundige dienst).

 

Sanctie

Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Deze opleiding leidt tot het certificaat Koelceloperator visindustrie en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 3 van Koelceloperator visindustrie.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK L 31104

Mechelsesteenweg 32  2640 Mortsel
03 449 06 27     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
089 84 99 03     

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 

Koelceloperator visindustrie

Beschrijving

In de opleiding “Koelceloperator visindustrie” leert men vis te controleren bij ontvangst, te versnijden, verwerken en verpakken, productielijnen te bevoorraden en orders voor te bereiden teneinde een kwaliteitsvol en hygiënisch verpakt product af te leveren. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Studieomvang

160 lestijden

 

Toelating

Om tot de opleiding te worden toegelaten is een medisch geschiktheidsattest vereist voor personen die actief betrokken zijn bij de productie, de bewerking, de verwerking en het hanteren van levensmiddelen (afgeleverd door een huisarts of arbeidsgeneeskundige dienst).… Om te mogen werken is een medisch attest vereist voor werken in de voedingsindustrie volgens de wettelijke regelgeving (afgeleverd door een erkende arbeidsgeneeskundige dienst).

 

Sanctie

Elke module wordt bekrachtigd met een deelcertificaat. Deze opleiding leidt tot het certificaat Koelceloperator visindustrie en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 3 van Koelceloperator visindustrie.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK L 31104

Mechelsesteenweg 32  2640 Mortsel
03 449 06 27     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
089 84 99 03     

 

Linken

Bereider van vleesproducten - VKS - Beroepskwalificatie niveau 3

 


Gegevens bijgewerkt tot 04-12-2023