Volwassenen
Technicus in fermentatieprocessen - Zuivel
Beschrijving
In deze opleiding verwerft de cursist basisinzichten in de eigenschappen van melk als grondstof voor de productie van kaas en andere zuivelproducten.
Je maakt kennis met de verschillende stadia in de productiecyclus van kaas en andere zuivelproducten. Je leert stalen nemen en de temperatuur controleren. Je leert omgaan met de normen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit.
Situering
Studiegebied | Chemie |
Studieomvang | 320 lestijden |
Sanctie
Certificaat Technicus in fermentatieprocessen-zuivel na 320 lestijden.
Instellingen
GO! Centrum voor volwassenenonderwijs Scala
Hugo Verrieststraat 68 8800 Roeselare
05 625 47 13
Linken
Landbouwkundig advies en technische ondersteuning (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent
Technicus in Fermentatieprocessen - Zuivel - Opleidingsprofiel SecVO
Technicus in fermentatieprocessen - Zuivel |
Beschrijving
In deze opleiding verwerft de cursist basisinzichten in de eigenschappen van melk als grondstof voor de productie van kaas en andere zuivelproducten.
Je maakt kennis met de verschillende stadia in de productiecyclus van kaas en andere zuivelproducten. Je leert stalen nemen en de temperatuur controleren. Je leert omgaan met de normen voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit.
Situering
Studiegebied | Chemie |
Studieomvang | 320 lestijden |
Sanctie
Certificaat Technicus in fermentatieprocessen-zuivel na 320 lestijden.
Instellingen
GO! Centrum voor volwassenenonderwijs Scala
Hugo Verrieststraat 68 8800 Roeselare
05 625 47 13
Linken
Landbouwkundig advies en technische ondersteuning (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent
Technicus in Fermentatieprocessen - Zuivel - Opleidingsprofiel SecVO