Keukenmedewerker

Beschrijving

In de opleiding Keukenmedewerker leer je

  • te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
  • ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
  • verwerkte producten op te slaan
  • de keuken schoon te maken 

teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Studieomvang

160 lt.

 

Sanctie

Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Kastanjelaan 59  3630 Maasmechelen
08 969 40 00     

Centrum voor volwassenenonderwijs Groeipunt (131482)

Centrumlaan 160  9400 Ninove
05 4 31 78 60     

Centrum voor Volwassenenonderwijs HIK

Kleinhoefstraat 4  2440 Geel
01 4 71 69 53     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67  1070 Anderlecht
02 528 09 50     

GO! Centrum voor volwassenenonderwijs Scala

Hugo Verrieststraat 68  8800 Roeselare
05 625 47 13     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244  2018 Antwerpen
03 242 26 19     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13  9000 Gent
09 225 04 36     

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19  9300 Aalst
05 3 46 19 00     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
08 984 99 03     

Centrum voor Volwassenenonderwijs De Verdieping

Schachtplein 1  3550 Heusden-Zolder
01 153 87 33     

GO! CVO EduKempen

Boomgaardstraat 56  2300 Turnhout
01 449 07 10     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo

Arme-Klarenstraat 40  8800 Roeselare
05 126 11 94     

Provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs Limburg

Europaplein 36  3630 Maasmechelen
089 77 09 55     

 

Beroepen

Keukenmedewerker

Traiteur

 

Keukenmedewerker

Beschrijving

In de opleiding Keukenmedewerker leer je

  • te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken
  • ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken
  • verwerkte producten op te slaan
  • de keuken schoon te maken 

teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding

 

Situering

Studiegebied Horeca
   
Studieomvang

160 lt.

 

Sanctie

Deze opleiding leidt tot het certificaat Keukenmedewerker en een bewijs van beroepskwalificatie van niveau 2 van Keukenmedewerker.

 

Instellingen

Centrum voor Volwassenenonderwijs Qrios

Kastanjelaan 59  3630 Maasmechelen
08 969 40 00     

Centrum voor volwassenenonderwijs Groeipunt (131482)

Centrumlaan 160  9400 Ninove
05 4 31 78 60     

Centrum voor Volwassenenonderwijs HIK

Kleinhoefstraat 4  2440 Geel
01 4 71 69 53     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Brussel

Materiaalstraat 67  1070 Anderlecht
02 528 09 50     

GO! Centrum voor volwassenenonderwijs Scala

Hugo Verrieststraat 68  8800 Roeselare
05 625 47 13     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Vitant

Desguinlei 244  2018 Antwerpen
03 242 26 19     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Gent

Martelaarslaan 13  9000 Gent
09 225 04 36     

GO! Centrum voor Volwassenenonderwijs hét CVO Pro

Keizersplein 19  9300 Aalst
05 3 46 19 00     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Cursa

Halmstraat 12  3600 Genk
08 984 99 03     

Centrum voor Volwassenenonderwijs De Verdieping

Schachtplein 1  3550 Heusden-Zolder
01 153 87 33     

GO! CVO EduKempen

Boomgaardstraat 56  2300 Turnhout
01 449 07 10     

Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo

Arme-Klarenstraat 40  8800 Roeselare
05 126 11 94     

Provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs Limburg

Europaplein 36  3630 Maasmechelen
089 77 09 55     

 


Gegevens bijgewerkt tot 04-12-2023