Studierichting 3e graad SO kiezen op basis van belangstellingsdomein:
Voeding - Horeca
5e en 6e jaar
Brood- en banketbakkerij duaal (BSO) |
Grootkeuken en catering duaal (BSO) |
Slagerij duaal (BSO) |
Brood- en banketbakkerij duaal (CDO) |
Grootkeuken en catering duaal (CDO) |
Slagerij duaal (CDO) |
Bakkerijtechnieken duaal (TSO) |
7e specialisatiejaar BSO
Se-n-Se
Assistent voedingsindustrie |
Bakkerijtechnieken |
Butler-Intendant |
Hotelbeheer |
Vleeswarentechnieken |
Voedselbehandeling |
Opleidingen DBSO
Syntra-opleidingen
OV3 - opleidingsfase
Basis bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Basis horeca | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Basis slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
OV3 - kwalificatiefase
Assistent plantaardige productie duaal | Arbeidsmarkt | Land- en tuinbouw |
Keukenmedewerker | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Keukenmedewerker duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker (banket)bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker (banket)bakkerij duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker fastfood | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker fastfood duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker kamerdienst | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker slagerij duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker spoelkeuken | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Medewerker spoelkeuken duaal | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Productiemedewerker industrie duaal | Arbeidsmarkt | STEM |
OV3 - integratiefase
OV4 - 3e Jaar
Bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Bakkerijtechnieken | Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) | Voeding en horeca |
Biotechnologische STEM-wetenschappen | Doorstroom | STEM |
Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Land- en tuinbouw |
Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Voeding en horeca |
Horeca | Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) | Voeding en horeca |
Restaurant en keuken | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Slagerijtechnieken | Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) | Voeding en horeca |
OV4 - 4e Jaar
Bakkerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Bakkerijtechnieken | Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) | Voeding en horeca |
Biotechnologische STEM-wetenschappen | Doorstroom | STEM |
Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Land- en tuinbouw |
Biotechnologische wetenschappen | Doorstroom | Voeding en horeca |
Horeca | Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) | Voeding en horeca |
Restaurant en keuken | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Slagerij | Arbeidsmarkt | Voeding en horeca |
Slagerijtechnieken | Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) | Voeding en horeca |
OV4 - 3e graad