Bereider van visproducten (M/V/X)
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Linken
- Video
Wat is, wat doet een Bereider van visproducten ?
Je staat in voor de bewerking (schoonmaken, versnijden, fileren) en de bereiding (of een onderdeel ervan) van verse visproducten, zoals zeevis, zoetwatervis, schelp- en schaaldieren.
Je houdt de versheid van de producten in het oog en bewaart, verpakt en stockeert ze op de gepaste manier.
Je zorgt soms voor de uitstalling van de producten en de verkoop ervan.
Je geeft advies aan klanten.
Soms maak je zelf gerechten klaar (blik, vissla, bereide schotels, ...).
Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.
OPLEIDINGEN SO 3e graad
OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN Leertijd
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Kwalificatie- en Integratiefase
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal
OPLEIDINGEN SEC VOLW O
Beroepssector
Wil je meer weten?
Vlaamse Kwalificatiestructuur
-
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.
Interessante links