Traiteur (M/V/X)

 

Wat is, wat doet een Traiteur ?

Je bereidt voedingswaren voor directe verkoop of op bestelling. Het kan gaan om voor- en hoofdgerechten, charcuterie, vleesgerechten, gevogelte of wild, hartige hapjes, visbereidingen, schaaldieren en groenten.

Je past technieken toe voor het bereiden en bewaren van etenswaren.
Je helpt soms bij de bereiding van maaltijden op recepties of banketten. Je werkt dan voor rekening van een particulier, een groepering of een bedrijf.
Soms sta je in voor de verkoop en geef je klanten advies.
Soms verzorg je ook de presentatie van de bestelde maaltijden.



OPLEIDINGEN SO 3e graad


OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO


OPLEIDINGEN Leertijd


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL


OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Kwalificatie- en Integratiefase


OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal


OPLEIDINGEN SEC VOLW O


           

Beroepssector

Wil je meer weten?



Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Poelier

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Chef de partie vlees, wild en gevolgte

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Grootkeukenkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Slager

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Slager - spekslager

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Slager distributie

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Kok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Kwaliteits- en procesverantwoordelijke slagerij

VKS - Beroepskwalificatie niveau 4: Chef de partie groenten, fruit en kruiden

VKS - Beroepskwalificatie niveau 3: Grootkeukenhulpkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 3: Hulpkok

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Keukenmedewerker

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Medewerker fastfood

VKS - Beroepskwalificatie niveau 2: Medewerker slagerij