Hulpkok (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Linken
- Video
Wat is, wat doet een Hulpkok?
Je maakt gerechten en maaltijden klaar volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche.
Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok.
Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.
OPLEIDINGEN SO 3e graad
Kok - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L7
Restaurant en keuken - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L2
OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
Restaurant en keuken duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L12
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN Leertijd
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - 7e jaren
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
Restaurant en keuken duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Kwalificatie- en Integratiefase
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal
OPLEIDINGEN SEC VOLW O
Beroepssector
Wil je meer weten?
Vlaamse Kwalificatiestructuur
-
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.
Interessante links