Kelner brasserie (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Linken
- Roadies
Wat is, wat doet een Kelner brasserie?
Je verzorgt de schikking van de verbruikszaal, bar of terras en verwelkomt de klanten.
Je neemt hun bestelling voor drank en kleine gerechten op, bedient ze en rekent af. Je ruimt af en wast de glazen.
Soms krijg je financiële verantwoordelijkheden, zoals de kas maken of geef je leiding aan andere medewerkers.
Zie onder het tabje 'Links' voor meer info over het beroepsprofiel.
OPLEIDINGEN SO 3e graad
Restaurant en keuken - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L2
OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN Leertijd
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
OPLEIDINGEN SEC VOLW O
Beroepssector
Wil je meer weten?
Vlaamse Kwalificatiestructuur
-
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.
Interessante links