Verantwoordelijke grootkeuken (M/V/X)

 

Wat is, wat doet een Verantwoordelijke grootkeuken ?

Je superviseert en controleert de productie en de werking (keuken, service, aankopen, ...) van één of meerdere grootkeukens (scholen, ziekenhuizen, ondernemingen, ...).
Je werkt volgens de regels van de hygiëne en voedselveiligheid en het kwaliteitscharter van de organisatie. 

Bijkomende activiteiten kunnen zijn: personeel aanwerven en zelf helpen in de grootkeuken. 


Welke beroepen zijn aan deze beroepsfiche gekoppeld?

Keukenverantwoordelijke


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO


OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO


OPLEIDINGEN Leertijd


OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL


OPLEIDINGEN SEC VOLW O


           

Beroepssector

Wil je meer weten?



Vlaamse Kwalificatiestructuur

  • Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.

VKS - Beroepskwalificatie niveau 5: Keukenverantwoordelijke