Verantwoordelijke grootkeuken (M/V/X)
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Linken
Wat is, wat doet een Verantwoordelijke grootkeuken ?
Je superviseert en controleert de productie en de werking (keuken, service, aankopen, ...) van één of meerdere grootkeukens (scholen, ziekenhuizen, ondernemingen, ...).
Je werkt volgens de regels van de hygiëne en voedselveiligheid en het kwaliteitscharter van de organisatie.
Bijkomende activiteiten kunnen zijn: personeel aanwerven en zelf helpen in de grootkeuken.
Welke beroepen zijn aan deze beroepsfiche gekoppeld?
Keukenverantwoordelijke
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN Leertijd
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad 7e jaar - DUAAL
OPLEIDINGEN SEC VOLW O
Beroepssector
Wil je meer weten?
Vlaamse Kwalificatiestructuur
-
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.