Slachter (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Roadies
Wat is, wat doet een Slachter?
Je slacht dieren en versnijdt hun vlees (uitbenen, bereiden, ...).
Je werkt volgens de reglementering van de veterinaire diensten en volgens de regels voor voedselhygiëne en veiligheid.
Bijkomende activiteiten kunnen zijn:
- vleesverwerkende handelingen uitvoeren (pekelen, inblikken, kant-en-klaargerechten, ...)
- een team coördineren.
OPLEIDINGEN SO 3e graad
OPLEIDINGEN SO - 3e graad - 7e jaar
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - 7ejaar lesplaats SO
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
Culinair slager duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca -
CDO - L3
Slager-charcutier duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L3
Slagerij duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L12
Slager-charcutier duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L3
Slagerij duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L12
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats CDO
OPLEIDINGEN Leertijd
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL 7e jaar - lesplaats SYNTRA
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
Slager-charcutier duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Slagerij duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
Slagerij duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca