Polyvalent medewerker restaurant (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen en Brussel
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Linken
- Roadies
Wat is, wat doet een Polyvalent medewerker restaurant?
Je bereidt en verkoopt voedingswaren (brood, patisserie), eenvoudige warme of koude gerechten (frituur, belegde broodjes, salades, ijsjes, ...).
Je volgt de regels van de hygiëne en voedselveiligheid en de kwaliteitsvereisten van het bedrijf.
Een bijkomende activiteit kan zijn: gerechten aan tafel opdienen.
Welke beroepen zijn aan deze beroepsfiche gekoppeld?
Frituur- en snackbaruitbater
OPLEIDINGEN SO 3e graad
Horeca - TSO - Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) - Voeding en horeca - L2
Restaurant en keuken - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - L2
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
Restaurant en keuken duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - BSO - L12
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
Restaurant en keuken duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - CDO - L12
OPLEIDINGEN Leertijd
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SYNTRA
Restaurant en keuken duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad
Horeca - TSO - Arbeidsmarkt en doorstroom (Dubbel) - Voeding en horeca
Restaurant en keuken - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
Restaurant en keuken duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Kwalificatie- en Integratiefase
OPLEIDINGEN BUSO - OV3 - Duaal
Keukenmedewerker duaal - Integratiefase
Medewerker fastfood duaal - Kwalificatiefase
Medewerker fastfood duaal - Integratiefase
OPLEIDINGEN SEC VOLW O
Beroepssector
Wil je meer weten?
Vlaamse Kwalificatiestructuur
-
Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur.